KBH auktioner

Alt om auktioner

Generelt

Få adgang til et uendeligt univers af film og serier

Med et abonnement får du adgang til et hav af topaktuelle film- og seriehits. Streamingtjenesten tilbyder et konstant voksende katalog med de nyeste udgivelser, så du altid har noget nyt at se frem til. Uanset om du er til actionfyldte blockbustere, dramaer eller dokumentarer, finder du garanteret noget, der tiltaler dig. Lad dig inspirere af de personlige anbefalinger og opdatér din watchlist løbende for at holde dig ajour med de hotteste titler.

Spar penge med Amazon Prime-medlemskab

Med et Amazon Prime-medlemskab får du adgang til et uendeligt univers af film og serier til en fast, overkommelig pris. Prime-medlemskabet koster kun 79 kr. om måneden og giver dig ubegrænset adgang til tusindvis af populære titler på Amazon Prime Video. Tilbud: Få adgang til Amazon Prime Video nu og spar penge i forhold til at betale for individuelle streamingtjenester.

Streaming i høj kvalitet på alle dine enheder

Med streaming-tjenester som Disney+ kan du nyde et uendeligt univers af film og serier i høj kvalitet på tværs af dine enheder. Uanset om du ser på din smartphone, tablet eller tv, kan du streame indhold i overlegen billedkvalitet og med et imponerende udvalg. Disney+ tilbyder et omfattende katalog af populære Disney-klassikere, Marvel-superheltefilm, Star Wars-eventyr og meget mere. Læs om Disney+ abonnementer og find den løsning, der passer bedst til dine behov.

Eksklusive Amazon Originals-produktioner

Amazon Originals-produktioner er et af de mest spændende tilbud på Amazon Prime Video. Her finder du et væld af eksklusive serier og film, som kun kan ses på denne platform. Nogle af de mest populære Amazon Originals inkluderer den kritikerroste dramaserie “The Marvelous Mrs. Maisel”, den actionfyldte superhelteserie “The Boys” og den prisbelønnede dokumentarserie “Free Solo”. Disse produktioner er kendt for deres høje produktionskvalitet, fantastiske skuespil og unikke fortællinger, der garanterer timevis af underholdning for enhver smagspræference.

Nem og intuitiv brugerflade

Platformen tilbyder en nem og intuitiv brugerflade, der gør det let at navigere og finde de film og serier, du ønsker at se. Menuen er overskuelig og logisk opbygget, så du hurtigt kan finde vej til dine foretrukne genrer, seneste udgivelser eller personlige anbefalinger. Søgefunktionen er intuitiv og giver dig mulighed for at finde specifikke titler eller browse baseret på skuespillere, instruktører eller nøgleord. Hele oplevelsen er designet med brugervenlig navigation for øje, så du kan fordybe dig i et uendeligt univers af underholdning uden at blive distraheret af en kompleks brugerflade.

Adgang til Amazon’s bibliotek af e-bøger

Med et Amazon Prime-medlemskab får du adgang til et omfattende bibliotek af e-bøger, som du kan læse på din Kindle eller andre enheder. Du kan vælge mellem tusindvis af titler inden for en lang række genrer, fra spændende romaner til informative faglitterære værker. Uanset om du foretrækker at fordybe dig i en god bog eller blot har lyst til at læse lidt i ny og næ, har Amazon et udvalg, der kan tilfredsstille enhver læsers smag.

Gratis levering på tusindvis af produkter

Med et abonnement får du adgang til et uendeligt udvalg af film og serier, som du kan streame direkte på din enhed. Uanset om du foretrækker actionfyldte blockbusters, spændende dokumentarer eller hyggelige komedier, finder du alt, hvad du har brug for, i vores omfattende katalog. Og det bedste af det hele? Du får det hele leveret gratis direkte til din dør. Så du kan bare læne dig tilbage og nyde dine yndlingsindhold, uden at skulle bekymre dig om ekstra omkostninger.

Opret din profil og tilpas din seeroplevelse

Opret din personlige profil for at få den bedste seeroplevelse. Her kan du vælge dine foretrukne genrer, skuespillere og instruktører, så du får skræddersyede anbefalinger baseret på dine præferencer. Du kan også oprette separate profiler til hvert familiemedlem, så alle får en individuel oplevelse. Tilpas desuden dine indstillinger for billedkvalitet, lyd og undertekster, så du får den optimale visning på alle dine enheder.

Prøv Amazon Prime Video i 30 dage gratis

Med Amazon Prime Video får du adgang til et stort udvalg af populære film, tv-serier, dokumentarer og meget mere. Du kan streame indholdet direkte på din computer, tablet eller smartphone. Prøv tjenesten i 30 dage gratis og se, hvad du synes. Efter den gratis prøveperiode koster medlemskabet 59 kr. om måneden. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement, hvis du ikke er tilfreds. Så hvorfor ikke give det et forsøg?

Bliv del af et aktivt Prime-fællesskab

Ved at blive en del af Prime-fællesskabet får du adgang til et aktivt og engageret community af streamingentusiaster. Her kan du dele dine anbefalinger, diskutere dine yndlingsfilm og -serier, og få inspiration til nye oplevelser. Fællesskabet er fyldt med ligesindede, der deler din passion for kvalitetsindhold. Deltag i online debatter, arrangemér virtuelle filmaftener, og bliv en del af den livlige dialog om alt det, der rører sig i den digitale underholdningsverden. Uanset om du er en erfaren streamingkender eller er ny i miljøet, vil du finde et varmt og inkluderende fællesskab, der byder dig velkommen.